GameOnline-kokouksessa tehtiin hyviä päätöksiä

GameOnline-virtuaalikokouksen yhteydessä pidettiin Alue C tukiyhdistys ry:n PJ-kokous ja sääntömääräinen vuosikokous (GA), joissa alueemme viralliset edustajat tekijät erinomaisia päätöksiä.

C-alueen vaalitoimikunnan jäseniksi valittiin kaksi todella kokenutta jiiceetä: Satu Herrainsilta ja Satu Tausta. Vaalitoimikunnan tehtävä on sparrata Talent Pool-vaalimentoroinnissa C-alueen vuoden 2022 aluevirkoihin hakeutuvia. Tulevan vuoden tekijät tulevat olemaan siis satumaisen hyvissä käsissä!

Vuoden 2021 alueakatemian järjestelyoikeudet myönnettiin Pyhäjärviseudun Nuorkauppakamarille. Alueakatemia järjestetään Eurassa Sieravuoren lomakeskuksessa 20.-22.8.2020. Alueakatemia on viikonlopun mittainen foorumi, johon osallistuvat kamareiden puheenjohtajat ja valmistautuvat puheenjohtajat sekä alueorganisaatio. Viikonlopun aikana kouluttaudutaan, vaihdetaan ajatuksia, pyyhitään kiikarit kirkkaiksi ja alustetaan seuraavan vuoden toimintaa.

Vuoden 2022 hallitusakatemian järjestelyoikeudet myönnettiin JCI Unitedille. Hallitusakatemia järjestetään Tampereella 26.-27.11.2021. Hallitusakatemia on C-alueen kamareiden vuoden 2022 hallitusvirkailijoille tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Mikäli olet hakeutumassa paikalliskamarisi hallitukseen vuonna 2022, merkitse tuo viikonloppu kalenteriisi jo nyt.

Vuoden 2022 aluevuosikokouksen järjestelyoikeudet myönnettiin Rauman Nuorkauppakamarille. Sauna-aluevuosikokous järjestetään siis Raumalla 18.-20.3.2022. Aluevuosikokous on koko C-alueen jäsenistölle tarkoitettu koulutus- ja verkostoitumisviikonloppu. Luvassa mm. saunassa järjestetty koulutus, joten tätä elämysviikonloppua ei kannata jättää väliin!

Vuoden 2022 aluevaalikokouksen hakuaikaa päätettiin jatkaa 30.4.2022 asti. Tässä on upea tekemisen ja oppimisen mahdollisuus jollekin alueemme kamarille!

Vuosikokouksessa vahvistettiin Alue C tukiyhdistys ry:n tilinpäätös 2020 sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuoden 2020 hallitukselle.

Onnea kaikille valituille ja vuoden 2020 hallitukselle!

74 views0 comments